Π. ΚΑΡΑΒΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΡΜΑΤΟΜΕΝΩΝ ΔΙΧΤΥΩΝ

Ποιοί είμαστε

Ιστορία

H εταιρία Π. ΚΑΡΑΒΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. εξειδικεύεται στον τομέα της αλιείας, προμηθεύοντας τους επαγγελματίες με είδη απο όλο το φάσμα της αλιείας. Ο ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Ιωάννης Καραβέτης, ο οποίος ήταν αλιέας, απο την ανάγκη και το μεράκι του για τα δίχτυα. Η ίδρυση της εταιρείας έγινε το 1978, ως ατομική εταιρία. Το 1985 η εταιρία μετατράπηκε σε ομόρρυθμη εταιρία με τρεις εταίρους. Η επιχείρηση έχει τα γραφεία της και τις αποθήκες της στο Φανάρι του Ν. Ροδόπης , όπου και δημιουργήθηκε. Η εταιρεία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που διατηρείται έτσι μέχρι και σήμερα. Η Π. ΚΑΡΑΒΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. , κατά κύριο λόγο συνεργάζεται με αλιείς ή εμπόρους ειδών αλιείας στην Ελλάδα. Πλέον έχει αναπτυχθεί και σε μικρό βαθμό στην Μαύρη Θάλασσα, ειδικότερα στην Βουλγαρία.

Ίδρυση της Εταιρίας από τον Ιωάννη Καραβέτη
Μετατροπή της Εταιρίας σε Ο.Ε, με την συμμετοχή των υιών του, Παναγιώτη & Δημήτρη
Κατασκευή νέας σύγχρονης αποθηκευτικής και παρασκευαστικής μονάδας, για να καλύψει τις ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες μας.
Δράση

Η εταιρία μέσα από τα 35 χρόνια πείρας στον κλάδο των ειδών αλιείας, σε συνεργασία με τους αλιείς κατά κύριο λόγο, αλλά και με τους συναδέλφους, έχει φτάσει σε μια υψηλή κοινωνική θέση και αγγίζει τους 2000 πελάτες, εταιρίες και επαγγελματίες ψαράδες. Σίγουρα είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον κλάδο τις αλιείας και ως στόχο της έχει να μεγαλώσει την δύναμή της σε αυτόν τον τομέα, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα ο τουρισμός και ο αθλητισμός.