Π. ΚΑΡΑΒΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΡΜΑΤΟΜΕΝΩΝ ΔΙΧΤΥΩΝ | est. 1978

Ποιοί είμαστε

Η Π. ΚΑΡΑΒΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία εξειδικεύεται στον τομέα της αλιείας προμηθεύοντας τους επαγγελματίες αλιείς με προϊόντα υψηλής ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 από τον Ιωάννη Καραβέτη, αλιέας ο ίδιος, ως ατομική. Το 1985 πήρε την σημερινή της νομική μορφή, με την είσοδο των δύο υιών του, Παναγιώτη και Δημήτρη. Τα γραφεία και οι αποθήκες βρίσκονται στο Φανάρι του Νομού Ροδόπης. Το 2020 ολοκληρώνεται η επένδυση των καινούριων κτιριακών εγκαταστάσεων.Available Products Σημαντικές χρονολογίες
Ίδρυση της Εταιρίας από τον Ιωάννη Καραβέτη
Μετατροπή της Εταιρίας σε Ο.Ε, με την συμμετοχή των υιών του, Παναγιώτη & Δημήτρη
Κατασκευή νέας σύγχρονης αποθηκευτικής και παρασκευαστικής μονάδας, για να καλύψει τις ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες μας.
Social Efforts

Η εταιρία μέσα από τα 35 χρόνια πείρας στον κλάδο των ειδών αλιείας, σε συνεργασία με τους αλιείς κατά κύριο λόγο, αλλά και με τους συναδέλφους, έχει φτάσει σε μια υψηλή κοινωνική θέση και αγγίζει τους 2000 πελάτες, εταιρίες και επαγγελματίες ψαράδες. Σίγουρα είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον κλάδο τις αλιείας και ως στόχο της έχει να μεγαλώσει την δύναμή της σε αυτόν τον τομέα, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα ο τουρισμός και ο αθλητισμός.

Tax Exemptions
Partnerships and Sponsorships
Athenians Football Club - Παροχή Αθλητικού Υλικού
more to come...